Slovak Hungarian Germany
Kontaktujte nás už dnes
Mobil: +421 901 733 112
E-mail: bezanex@bezanex.sk

Rólunk

Szenvedélyunk a design, a bútormegoldások, az anyagok, a minták, a formák, az egyedi kiegészítők, amelyek minden otthont teljessé tesznek.

2010 óta számos változáson mentünk keresztül kis- és nagykereskedelemben, bővítettük gondosan kiválasztott termékeink választékát, és tökéletesítettük szolgáltatásainkat, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legteljesebb mértékben kielégíthessük. Széles termékkínálatunk, mint például a magasfényű anyagok, konyhai rendszerek, rugalmas és praktikus megoldások: tárolórendszerek, fiókok, munkalapok, beépített mosogatók, bútorszerelvények és még sok más termék megtalálható e-shopunkban a www.bezanex.sk oldalon.

 

 

Ugyfeleinket szolgáljuk

Ügyfeleink asztalosok, bútorkészítők, tervezők, építészek, barkácsolók. Itt vagyunk mindazoknak, akik szeretnek kísérletezni, megváltoztatni konyhájukat, hálószobájukat, fürdőszobájukat, nappalijukat. Azok számára, akik eredeti bútorra vágynak.

Praktikus megoldásokat, minőségi és stílusos bútorszerelvényeket, magasfényű anyagokat kínálunk trendi színekkel és mintákkal, egy elegáns és stílusos otthon kialakitásáért.

 

 

 Hogyan vásárolhatnak?

Kényelmesen és egyszeruen:

  • boltunkban
  • telefonon és emailben
  • e-shopon


 

 

Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Viac informácií TU © 2012 - 2024 Bezanex s.r.o..