Slovak Hungarian Germany
Kontaktujte nás už dnes
Mobil: +421 901 733 112
E-mail: bezanex@bezanex.sk

Trendek

 

Meleg natúr színek

A ragyogó fehér, az acélszürke és más hideg, semleges színek már régóta népszerűek, és tiszta, modern megjelenést biztosítanak, de a preferenciák egyre inkább a melegebb irányba tolódnak el.  Lágyan visszatértünk a krémszínű, bézs és natúr színekhez. Várhatóan ezeket a nyugtató semleges színeket - valamint gazdagabb, földesebb árnyalatokat, például szürkét, tevét és rozsdát - a falakon, kárpitokon és egyéb bútorokon is használni fogják a dizajnérek, hogy hangulatos és hívogató légkört teremtsenek.

Textúrák rétegezése

A 2022-es lakberendezési trendek közül a textúrák rétegezését említik a leggyakrabban. Az előrejelzések szerint a következő évben "minden szőrmés, dús vagy meleg" népszerű lesz.  Még a falak is kapnak texturális kezelést. A hangulatos, rétegzett megjelenés eléréséhez a bútorok és kiegészítők révén, válasszon különböző anyagokat, például természetes követ, bőrt, fát és fémet, valamint erősen texturált szöveteket, például bouclé anyagokat.

A belső tér és a külső tér összekapcsolása

A 2022-es év egyik legfontosabb trendje, a biofilikus dizájn, amely arra törekszik, hogy a természetes anyagok, színek és - természetesen - növények segítségével a szabadban lévő hangulatot hozza be otthonába. Az ablakpárkányon elhelyezett néhány cserep növény mellett, növényzettel borított falakkal, dekorokkal és egyedi függő installációkkal kísérleteznek a dizajnerek, megnyitva és összekötve a belső és külső tereket.

Variabilitás és multifunkcionalitás

A bútorgyártók egyik trendje a variálhatóság és a multifunkcionalitás. Portfóliónkban praktikus és multifunkcionális mechanizmusokat, falra szerelhető, akasztós, tárolórendszereket, billenő mechanizmusokat talál, amelyek lehetővé teszik a tér és a rejtett sarkok maximális kihasználását.

 

 

Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Viac informácií TU © 2012 - 2023 Bezanex s.r.o..